Köp bra och billiga sminkborstar

Billiga sminkborstar

Köp billiga sminkborstar på nätet! Du kan använda hur bra smink som helst men har du inte tillgång till bra verktyg är det svårt att skapa en bra makeup. För att få det bästa resultatet är det därför viktigt med bra borstar. Vi har billiga sminkborstar med både äkta och syntetiskt hår, du väljer det du föredrar. De flesta av våra borstar är gjorda av syntetiskt hår. Läs i produktbeskrivningen innan du handlar. Sminkborstar kommer i oändligt många varianter och har olika användningsområden. Precis som allt annat finns de i flera prisklasser. Vissa betalar mer än gärna runt tusen kronor för ett borstset medan andra inte vill lägga ner mer än två hundra. Vi vet att billiga sminkborstar kan fungera lika bra som dyra.

Enskilda borstar eller ett helt set?

Hos oss kan du köpa enskilda borstar och hela set. Om du exemplevis bara behöver en foundationborste eller en ögonskuggsborste behöver du inte köpa tio till i samma set. Givetvis har vi bra priser på samtliga borstar. Vårt mest sålda borstset någonsin är Rose Gold Makeup Brushes som innehåller tolv olika borstar som bäst används till ögonskugga. Borstarna är otroligt vackra med sina ljusrosa skaft och vita borsthuvuden.


Nedan tipsar vi om några billiga sminkborstar och hur du kan använda dem

Platt foundationborste
Denna borste passar bäst till flytande foundation. För bäst resultat kan du applicera en klick foundation på handryggen och jobba sedan in foundation i borsten. Borsten innehåller syntetiskt hår. Shoppa här.

 

foundationborste

Kabukiborste 
Passar bäst till att applicera solpuder, rouge eller vanligt puder. Borsten är otroligt mjuk och fluffig vilket gör att den inte skapar några skarpa kanter. Perfekt för en avslutande finish! Denna borste från Chique innehåller äkta hår. Shoppa här.

kabukiborste

Contourborste
Borsten används till att skapa konturer i ansiktet. Borsthuvudet är lite styvare vilket gör att den enkelt skapar skarpare kanter. Gör din contouring till lekande lätt! Borsthuvudet är 2,5 cm långt och 1,5 cm långt. Innehåller syntetiskt hår. Shoppa här.

 

 

Billiga sminkborstar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *