Är billigt smink dåligt?

Billigt smink online

Så, du är ute efter att handla billigt smink online? Vi får ofta frågan om billigt smink är dåligt. Svaret är givetvis nej! Däremot måste vi ha i åtanke att vad som är billigt för någon behöver inte vara det för en annan, eller hur? Vissa har inga problem med att betala 300kr för en bronzer medans andra inte vill betala mer än 100kr. Allt beror givetvis på vem man frågar och hur mycket pengar man är beredd att lägga på smink och skönhetsprodukter. Låt oss därför reda ut vad just vi menar när vi pratar om billigt smink.

Billigt smink online behöver inte betyda dåligt smink

Vi startade Find it online för att vi vill att alla ska ha råd med bra smink. Jag som grundat företaget vet hur svårt det kan vara att följa med i alla trender som ständigt förnyas. Om man dessutom studerar eller kanske jobbar på timmar, hur sjutton ska man ha råd med allt? Som de flesta andra tjejer vill man inte tumma på skönhetsprodukter och därför började jag ta reda på om billigt smink är lika bra som dyrt. Jag har ofta levt med illusionen att desto dyrare, desto bättre! Tänk vad fel jag kunde ha. Tidigare köpte jag foundation för flera hundra kronor, idag är min favorit W7 It’s a Matte Made i Heaven som kostar 69kr. Läs mer här. 

Om jag hade 500kr att handla smink för ville jag inte lägga hela rödingen på en foundation. Jag började därför upptäcka märken som inte var så populära i Sverige men desto mer utomlands. W7 Cosmetics var just ett sådant. De har ett stort sortiment som inte testar på djur. När jag lagt märke till att billigt smink inte nödvändigtvis behöver vara av dålig kvalitet började jag söka efter fler och hittade Technic. De har ett otroligt stort sortiment som växer hela tiden med spännande produkter. Exempelvis har de en fantastisk högpigmenterad highlighter palett för endast 79kr. Läs mer här!

Vi säger att jag nu vill köpa W7 It’s a Matte Made in Heaven och Technic Colour Fix Highlighter Palette. Jag är uppe i summan 148kr och har därmed 352kr kvar att handla smink för. IDC Color är ett nytt spännande märke som har väldigt vackra ögonskuggspaletter. För endast 159kr kan jag få en vegansk ögonskuggspalett med hela 24 färger i. Jag har nu 193kr kvar på min 500-lapp. Härifrån tänkte jag ge dig ett roligt uppdrag. Om du kollar runt själv i shoppen och ser vad du kan få för de resterade kronorna som är över, hur mycket smink kan du få ihop?

Trevlig sminkjakt 🙂

Med vänlig hälsning
Mariah Eriksson

Billigt smink online

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *