Har du provat Sleek’s fantastiska highlightingpaletter?

Sleek highlighter 

Sleek highlighter
Precis som rubriken beskriver undrar vi om du provat Sleek Makeups underbara highlighterpaletter? De har tre olika varianter där Solstice hittills är den mest populära och ofta slutsåld på många ställen. Ett tag efter lanseringen var den till och med slutsåld hos Sleek’s egna centrallager.

Vi förstår varför Sleek highlighter paletterna har blivit så otroligt populära. Alla paletter innehåller fyra olika nyanser i både krämig och pressad form och är lätta att jobba med. Pigmenteringen i nyanserna är otroligt hög och sitter på plats hela dagen lång. Du kan använda alla paletter som vanlig highlighter i ansiktet men fungerar lika bra till hela din kropp. Vanligt är att man lägger highlighter på ovansidan av armarna med en puderborste.

Vart applicerar man Sleek highlighter på bästa sätt?
Du kan lägga din Sleek highlighter längs mitten av pannan, på näsan, i ögonvrån eller under ögonbrynets högsta punkt. Vill du, kan du till och med använda de sprakande färgerna som ögonskugga vilket skapar en riktigt spännande look i vintermörkret. Det är egentligen bara fantasin som sätter gränserna.

Vill du se hela Sleek’s sortiment kan du klicka här för att komma till deras hemsida. 

De tre paletterna från Sleek Makeup är Solstice, Precious Metals och Cleopatra’s Kiss.

Solstice
Underbara Sleek Makeup Solstice Highlighter Palette! Paletten har blivit otroligt populär bland Sleek produkter och sålt slut flera gånger om. Solstice fungerar lika bra på alla hudtoner. De högpigmenterade metalliska färgerna kommer ge dig en vacker ljus glans. Solstice innehåller två bakade pulver, en lyxig krämformel och ett silkeslent pulver. Paletten går att använda till både ansiktet och resten av kroppen. Shoppa här!

 

Sleek highlighter Solstice

Precious Metals
Denna multitasking måste-ha-palett skapar omedelbart en strålande lyster. Innehåller tre sammetslena krämiga nyanser och en pressad. Paletten är mångsidig och går att använda till både ansiktet och kroppen. Shoppa här! 

Sleek highlighter Precious Metals

Cleopatra’s Kiss
Sleek Makeup Cleopatra’s Kiss förvandlar din hy till en härlig gyllene ton. De ljusa tonerna avger ett vackert metalliskt glans. Paletten går att använda både till ansiktet och resten av kroppen. Cleopatra’s kiss passar lika bra till en ljus skandinavisk hy till en mörk och djup hy. Innehåller två krämiga lyxiga krämiga toner och två bakade, hårt pressade toner. Shoppa här!

Sleek highlighter Cleopatras Kiss

 

 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *